Resend Validation Email

TimeZone Community - DC HUB - TRIVIA : timezone.mysmart.ro / General / Stiri / Parteneriat Pentru Bahlui
Subscribe Pages: none
Parteneriat Pentru Bahlui

NAR ( 733 ) · Group: Administrators · Rank:

Posted On: February 23, 2010 at 06:16 AM

Saptamana trecuta, municipalitatea era apostrofata de secretarul de stat in Ministerul Mediului. Dan Carlan solicita administratiei locale sa puna la punct un plan de transformare a malurilor Bahluiului intr-o zona de agrement.Saptamana aceasta, schimbare de plan.Consiliul Judetean ia locul Primariei.

"Parteneriatul pentru Bahlui" dintre Ministerul Mediului, Consiliul Judetean dar si Ministerul Dezvoltarii care se va ocupa de partea de finantare, este batut in cuie. A fost deja supus votului guvernantilor. "Am actionat rapid: in sedinta de Guvern de miercurea trecuta a trecut proiectul de hotarare prin care acest obiectiv pe partea de agrement a fost aprobat ca beneficiar Consiliul Judetean, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului", a declarat Dan Carlan, secretar de stat Min. Mediului.

De ce a fost exclusa Primaria Iasi din proiectul de transformare a Bahluiului intr-o zona turistica? "Din motivul cel mai simplu: exista o colaborare perfecta intre PD-L si conducerea CJ si nu este loc de nici un fel
de posibila dezvoltare a unor discutii in contradictoriu cu miza politica.

Constantin Simirad: As mai adauga si faptul ca presedintele Consiliului Judetean este un om foarte serios si pus pe treaba. Nu-i place sa promita si sa nu faca", a mai spus secretarul de stat Min. Mediului.

"Cred ca aceasta mentalitate ar trebui sa dispara, pentru ca nu este important cine propune un proiect, este foarte important ca acel proiect sa fie realizat in beneficiul locuitorilor Iasului si ai judetului. Sigur ca primaria devine partener la orice proiect care este viabil si este fezabil", a declarat Andrei Trofor, purtator de cuvant Primaria Iasi.

"Parteneriatul pentru Bahlui" mai are nevoie de votul consilierilor judeteni, la sedinta de miercuri, 24 februarie.
Schita unui Bahlui turistic va include stavilare pentru ancorarea barcilor si pana la 5 platforme transversale pe care vor fi amplasate magazine si cafenele.

•  

Previous Topic · Topic Index · Next Topic Pages: none

Active Readers

There are 0 member(s) and 1 guest(s) browsing ( details )

none